ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ:

MALTEZ PARADISE ΣΗΜΑΙΝΕΙ: 1) 20 χρόνια νόμιμης λειτουργίας (ΔΟΥ Ελευσίνας). 2) Ολοκληρωμένες σπουδές στη σχολή εκπαιδευτών BOSS. 3) Άδεια εκτροφής από τον ΚΟΕ. 4) Κατοχυρωμένη επωνυμία παγκοσμίως από την FCI. 5) Πιστοποίηση από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας του Υπουργείο Δημ .Τάξης στην ανάλυση και αντιμετώπιση κινδύνων. 6) Άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας. 7) Εκπαιδευτήριο συνολικής επιφάνειας 1.400μ με άριστη υλικοτεχνική υποδομή και επόπτη κτηνίατρο. 8)Βοηθητικό προσωπικό κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε η εκπαίδευση του σκύλου σας να γίνεται με σκήνοθετημένα περιστατικά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ή του χώρου σας. 9) Στίβο καταδίωξης υπόπτου οπου ο σκύλος μαθαίνει την διέλευση πάσης φύσεως εμποδίων ή αντιμετωπίζει τις φοβίες του ή κοινωνικοποείται, ανάλογα με την περίπτωση. 10) Πρόγραμμα 14 εντολών στην βασική υπακοή! 11) Παρουσίες σε τηλεόραση και ραδιοφωνο (ΝΕΡΙΤ & ΑLPHA) 12) Αρθρα στον ειδικό τύπο! (περιοδικό "Ασφάλεια & Προστασία, Σκύλος και Γάτα).ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΑΝΣΙΟΝ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ (μπάνιο χτένισμα κλπ) & πρατήριο ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΗ ΣΚΥΛΩΝ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...

         Είναι η μεγαλύτερη παγίδα που μπορεί να πέσει ένας υποψήφιος ιδιοκτήτης σκύλου.            Ειναι συχνό φαινόμενο κάποιοι που χρειάζονται ένα σκύλο φύλαξης να παίρνουν τον πρώτο μεγαλόσωμο σκύλο που θα βρουν μπροστά τους ή να αγοράζουν το οποιοδήποτε κουτάβι γνωστών φυλών και να το βάζουν στο κήπο τους πιστεύοντας οτι έχουν σκύλο φύλαξης απλά και μόνο επειδή είναι κάποιας φυλής ή είναι μεγαλόσωμος.  Επίσης  είναι λάθος να πιστεύουμε οτι ο σκύλος φύλαξης δεν χρειάζεται εκπαίδευση αφού με πολύωρο δέσιμο, ωμό κρέας κ.α τέτοια θα τρώει....σίδερα!
             Στατιστικά να πω οτι μόνο το 15-20% των σκύλων γνωστών φυλών μπορεί να γίνει φύλακας και πως βασανίζοντας ένα σκυλο δεν τον κάνουμε φύλακα αλλά επικίνδυνο για εμάς, την οικογένεια μας και το κοινωνικό σύνολο.
            Αν πραγματικά θέλετε σκύλο φύλαξης επιλέξτε κουτάβι από επίσημο εκτροφέα και δουλέψτε με επαγγελματία εκπαιδευτή. Με τη διαδικασία αυτή τα χρήματα σας θα πιάσουν τόπο γιατί οτι πληρώσετε θα το πληρώσετε μία φορά και το αποτέλεσμα θα το καμαρώνετε κάθε μέρα!